Anders Bylund – IMI EVU Lund

EVU_ASBD_2017

Vi har glädjen att presentera Anders Bylund som ny kollega på vårt kontor i Lund. Han har lång erfarenhet av energieffektiva byggnader.

”Jag är utbildad elektriker samt besiktningsman OVK. Jag har arbetat med fastigheter inom både bostad och industri med service, ventilation samt styr- och regler. Jag har genom en tidigare arbetsgivare haft ansvar för ventilationen på Barsebäcks kärnkraftvek och Jägersro trav- och galoppbana. Jag har också erfarenhet som projektledare med om- och tillbyggnad av skolor och som servicetekniker med ombyggnationer av främst värmecentraler elektriskt och styr- och reglermässigt samt även med service av anläggningar och felsökningar. På IMI EVU kommer jag främst att hantera OVK-uppdrag och injustering luft.”

Kontakta gärna Anders Bylund om du vill veta mer om hur han kan hjälpa dig!